Johan Borgonjon

Momenteel blik ik terug op een carrière van 20 jaar ceremoniemeester in dit vak. Destijds volgde ik mijn vader Walter op, die zelf jarenlang bruidsparen begeleidde op hun trouwdag als ceremoniemeester.

Ik ging vaak mee als chauffeur van de bruidswagen en heb zo de knepen van het vak van vader op zoon geleerd. Ik kon geen betere leermeester hebben.

De ceremoniemeester vervult al uw wensen op organisatorisch gebied en stelt de klant centraal. Uw huwelijk, één van de belangrijkste dagen in uw leven, vlekkeloos laten verlopen, is een streefdoel.

Etiquette en stijl zijn twee begrippen die ik hoog in het vaandel draag!

signatuur
Generic placeholder image


Generic placeholder image

Begeleiding

Bij een eerste contact krijgt het koppel alle informatie over mijn werkwijze en tarieven. Ook wanneer zij vragen hebben over bv. fotograaf, livemuziek, videograaf enz. sta ik hen met raad en daad bij.

Bij akkoord worden zij dan bij mij op vergadering uitgenodigd. Wanneer ik over alle nodige informatie beschik, wordt er een ‘draaiboek’ opgesteld met het verloop van de volledige dag.

Indien nodig geef ik de laatste richtlijnen door aan alle andere disciplines, zodat zij zich daarover geen zorgen hoeven over te maken. Zo sta ik garant voor een vlekkeloos verloop van de trouwdag.

Bekijk foto's »


Vervoer

Generic placeholder image

Suitewagens

Voor het vervoer van de suite kunnen wij u de Mercedes E-klasse of de witte Jaguar aanbieden.

Bekijk foto's »

Generic placeholder image

Oldtimers

Bekijk foto's »

Generic placeholder image

Ceremoniebussen

De ceremoniebussen, Zwiterse Saurers uit 1952 en 1964,( 29 zitplaatsen), staan ter beschikking wanneer u als bruidspaar voor exclusief vervoer kiest. Er is gelegenheid tot mini-receptie aan boord.

Bekijk foto's »

Generic placeholder image

Koetsen

Wij beschikken over verschillende types koetsen voor diverse gelegenheden, afhankelijk van het aantal personen. Deze koetsen zijn recent en comfortabel, voorzien van banken met zachte bekleding om uw tocht aangenaam te laten verlopen. Elke koets kan, afhankelijk van het weer, open of gesloten gebruikt worden. Elke koets wordt getrokken door een tweespan Friese paarden. De paarden worden gemend door een ervaren koetsier en begeleid door een groom. Hieronder vindt U een overzicht van wat er in het koetsenhuis staat:

Bekijk foto's »

Generic placeholder image

Limousines

Kiest u voor één of meerdere limousines? Dan bieden wij u volgende types aan: de unieke zwartzilveren Chryslers 300C Two Tone limousines, de witte Chryslers 300C limousines, een prachtige Lincoln Town Car limousine, de zwarte Chrysler 300C of de mega Hummer H2 limousine. Elke limousine is uitgerust met de meest luxe faciliteiten zoals airconditioning, een sterrenhemel, Bar, TV- en stereo-installatie en flat screens. De limousines staan dan ook garant voor een onvergetelijke ervaring.

Bekijk foto's »


Decoratie

Kiezen voor ceremoniemeester Johan Borgonjon is niet alleen kiezen voor ervaring, maar ook voor stijl en klasse. Hij zorgt ervoor dat uw huwelijksdag vlekkeloos verloopt en strijkt de minste plooien ongezien glad, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken en voluit plezier kan beleven. En het werk van Johan Borgonjon begint al bij de voorbereiding van uw huwelijk: het vormen van de suite, het aanduiden van de plaatsen in de kerk of op het stadhuis, de timing van de huwelijksdag, het praktisch organiseren van de kerkdienst,… Hij waakt er zelfs over dat u de ringen niet vergeet…

afwerking

Afwerking

Bekijk foto's »


Ceremonie Johan in het buitenland

De laatste 15 jaar ben ik verbonden aan de vereniging van de Belgische bruidsfotografen om de trouwkoppels te begeleiden op hun vaak tweede huwelijksreis naar verschillende exotische vakantiebestemmingen. We gingen in het verleden al met tientallen koppels naar Dominicaanse republiek, Mexico, Cuba, India, Thailand, Egypte en nog vele andere locaties.

Bekijk foto's


Sfeerfoto's

Klik op onderstaande knop om de sfeer alvast wat op te snuiven!

Bekijk foto's


Live muziek

Abosongs

Indien u live muziek wenst,

raden wij u ten zeerste Abosongs aan.

Ga naar de website!


Contact

{{ resultMessage }}

Ceremonie Johan Borgonjon
Hillestraat 30
9991 Adegem
Telefoon: 050 / 700 693
GSM: 0479 34 86 28
fb